Sjödalssalongen är en väletablerad salong sedan många år tillbaka. Vårt fokus är att se till att kunden blir nöjd i allra högsta grad. Med erfarenhet och passion för jobbet ser vi till att kunden kommer i första hand och tar fram det bästa för just dig. Vi jobbar ständigt med enklare frisyrer till mer avancerade och nyare tekniker för att skapa fantastiska resultat. Hos oss på Sjödalssalongen hittar du alltid professionella och erfarna frisörer med många års erfarenhet. Du som kund får, förutom en klippning av högsta kvalitet, även den bästa service.På frisörsalongen arbetar vi endast med världsledande varumärken som ger kunden bra utbud för hemmavård. Våra professionella frisörer har med sina många år i branschen en bred erfarenhet och vet precis vad ditt hår behöver för att få det i bästa skick.

Vi erbjuder från konsultation till klippning, styling och färgbehandlingar enligt dina önskemål. Sjödalssalongen erbjuder även vårdande behandlingar såsom Olaplex och keratinbehandling.

Vi erbjuder drop-in tid och förbokade besök. Du kan enkelt boka dina tider här på våran hemsida eller via telefon.
Vi på Sjödalssalongen följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd och gör vårt yttersta för att minska covid 19-spridning under dessa tider.
Du hittar oss i Huddinge centrum, ett stenkast från pendeltågsstationen.

Välkommen till din frisör i Huddinge.

Boka Tid